Губернаторът поздрави Младежкия клуб „Да бъдем приятели” за 19-тия рожден ден

Губернаторът поздрави Младежкия клуб „Да бъдем приятели” за 19-тия рожден ден

Младежкият клуб „Да бъдем приятели” към фондация П.У.Л.С. стана на 19 години. Губернаторът Ирена Соколова изпрати специален поздравителен адрес до амбициозните млади хора за празника.

„Вече 19 години Вие постоянно доказвате своята професионализъм в себеотдаващата и ангажираща работа, насочена към изграждане и установяване на ефективна програма от грижи за деца и семейства преживели насилие.

Като областен управител се гордея с Вашата инициативност и социална отговорност, всекидневно да оказвате психологическа, правна, социална подкрепа и помощ на нуждаещите се хора!

Високо ценя съвместните ни дейности и инициативи за подобряване на психологическата среда, в която живеем, както и за справяне със сексуалното насилие над деца в Югозападна България и прекратяване на порочния модел.

Желая Ви да развивате своята дейност и широкия спектър от програми в полза на нуждаещите се и да бъдете добротворци, които променят нашия свят със силата на професионализма, добротата и взаимопомощта! „ се казва в поздравлението на областния управител.