150 деца се състезаваха за купата на кмета на село Драгичево

150 деца се състезаваха за купата на кмета на село Драгичево

Над 150 деца участваха в спортния турнир за Купата на кмета на село Драгичево. Надпреварата се провежда за трета поредна година. Участниците бяха разделени в три спорта – футбол волейбол и лека атлетика. 

Призовете бяха връчени лично от кмета на населеното място Виктор Викторов, който не скри че винаги му е било изключително приятно да награждава талантливи и даровити деца. 

 „С тези награди целим да покажем, че положените усилия винаги получават своята отплата. По този начин стимулираме младите хора активно да участват, да се развиват и показват своя потенциал в областта на спорта, сподели Викторов.

Първото място в турнира по футбол зае отборът на 5-то ОУ „П.Р. Славейков“, техни подгласници станаха възпитаниците на ОУ „Св.Св. Кирил и Методий“ , село Драгичево. При волейбола първи на скамейката се качиха учениците от 16-то ОУ „Св. Св. Кирил и Методии“, кв. „Църква, а второто място отново заеха учениците от село Драгичево. В леката атлетиката също имаше много призьори в различните дисциплини.