Арт Ателие за декупаж събира желаещи

Арт Ателие за декупаж събира желаещи

Арт Ателие за декупаж за възрастни и деца над 15 години ще направи художникът- педагог Анна Пенчева. Ателието ще заработи на 22-ри юни от 10, 30 часа в Регионалната библиотека „Светослав Минков”в Перник.

Желаещите да се включат в интересното занимание ще могат да направят декупаж на часовник, като използват различни техники на състаряване. Всеки ще го изработи сам и ще си тръгне с прекрасен сувенир.

Анна Пенчева е родом от Перник. Завършила е Национална гимназия за изящни изкуства акад. „И. Петров“ – гр. София и СУ „Св. Климент Охридски“, специалност изобразително изкуство, с педагогически профил. До момента е организирала и участвала в няколко Арт ателиета в София, а сега ръководи школа по изобразително изкуство в  Русе.  Работя с деца,обичам да рисувам, моделирам и творя различни неща от подръчни материали, казва за себе си художничката.

Всеки, който желае да се включи в нейното Арт Ателие за декупаж, може да го направи с предварително записване на тел.:0988393261. Групата ще се формира при минимум  петима желаещи и максимум 15. Цената с всички осигурени материали е 25 лева.