За справедливост и промяна гласуваха пернишките депутати от БСП

За справедливост и промяна гласуваха пернишките депутати от БСП

Народните представители от ПГ  на „БСП за България“ Станислав Владимиров и инж. Любомир Бонев гласуваха в СУРИЧЕ „д-р Петър Берон“ в Перник.

„Гласувах за справедливост и за промяна в Европа и в България. Гласувах за социална Европа, основана на солидарността и справедливостта, която обединява, а не разделя“. Това каза народният представител Станислав Владимиров, след като упражни правото си на вот. „Гласувах и за преодоляването на двойните стандарти спрямо България, защото социалистите сме тези, които започнахме борбата срещу двойния стандарт“, добави Владимиров. Той коментира, че това е само началото на борбата срещу неравенствата. По думите му, за да бъде България справедлива и достоен член на ЕС, е нужно българските граждани да излязат и да гласуват.  „Време е за промяна и за справедливост, и можем да я постигнем само, ако гласуваме“, категоричен бе Владимиров.

Народният представител инж. Любомир Бонев заяви, че България трябва да  тръгне по нов по-справедлив за българските граждани път.  „Можем да се преборим за достойни европейски доходи и за справедливост, само ако не сме апатични и упражним правото си на глас“, категоричен бе той. Бонев каза още, че е гласувал за справедливост и социална Европа, където има повече солидарност и справедливост, а българският народ е равнопоставен на другите европейски народи.