Кандидатите за евродепутати от „БСП за България” се срещат с избиратели

Кандидатите за евродепутати от „БСП за България” се срещат с избиратели

Кандидатите за евродепутати от „БСП за България“ ще посетят областите Перник, Благоевград, Сливен, Пазарджик, Стара Загора, Велико Търново, Добрич, Смолян, Хасково, Видин

На 10.05.2019г. (петък) кандидатите за евродепутати от листата „БСП за България“ ще посетят областите Перник, Благоевградm Сливен, Пазарджик, Стара Загора, Велико Търново, Варна, Добрич, Смолян, Хасково, Видин.

Добрич

В 10:00 часа, на площад „Защитата на Каварна“, в гр. Каварна, Елена Йончева ще вземе участие в XVI Общобългарски фолклорен събор „С България в сърцето – 2019“.

В 16:30 часа, в гр. Добрич, в клуба на БСП, Елена Йончева ще даде пресконференция. В 18:00 часа,  в огледална зала „Нели Божкова“ тя ще се срещне с обществеността.

В 11:00 часа, в клуба на пенсионера, в с. Нова Камена, в община Тервел, Петър Витанов ще се срещне с жители. В 14:00 часа, в клуба на БСП, в с. Крушари, Петър Витанов ще се срещне с обществеността. В 18:00 часа, в читалище „Васил Левски“, в гр. Балчик, Петър Витанов ще се срещне с граждани.

Перник

В 10:00 часа в Народно читалище „Гюрга Пинджурова“ в гр. Трън, Димитър Данчев ще се срещне с граждани. В 12:30 часа в с. Врабча, община Трън, той ще поднесе цветя на паметната плоча на Симо Соколов. В 14:30 часа в с. Филиповци, община Трън, Димитър Данчев ще се срещне с обществеността. В 17:00 часа в Народно читалище „Просвещение“ в гр. Брезник, Данчев ще се срещне с граждани.

Благоевград

В 11:00 часа в с. Баня, общ. Разлог Деница Златева ще се срещне с работещите в цех за металообработване. В 13:30 часа, в гр. Банско, Деница Златева ще се срещне с граждани на главната улица в града. В 14:30 часа Златева ще се срещне с работещите в цех за производство на битово обзавеждане. В 17:00 часа, в читалището, в гр. Гърмен, тя ще се срещне с обществеността. В 18:15 часа, в изложбената зала в Дом на културата, в гр. Гоце Делчев, Златева ще се срещне с жителите.

Сливен

В 16:30 часа, в гр. Твърдица Валери Жаблянов ще се срещне с граждани в Общинския съвет на БСП. В 18:30 часа, в гр. Сливен той ще се срещне с  обществеността в зала „Графити“ на х-л „Национал-Палас“.

Пазарджик

В 10:30 часа, в х-л „19-ти век“, в гр. Стрелча, Цветелина Пенкова ще се срещне с жители.

В 13:00 часа, в кафе „Бонжур“, в гр. Панагюрище, тя ще се срещне с граждани. В 14:30 часа Пенкова ще посети Музейният комплекс в гр. Панагюрище. В 18:00 часа, в читалище „Просвета“, в гр. Костандово, общ. Ракитово Цветелина Пенкова ще вземе участие в честване на годишнина от създаване на читалището.

Стара Загора

В 12:00 часа, в камерната зала на Дома на културата „Арсенал“ в Казанлък, Сергей Станишев ще се срещне с граждани. В 13:45 часа, в централната част на града той Станишев ще се срещне с граждани. В 18:00 часа, в х-л Верея, в гр. Стара Загора Станишев ще се срещне с обществеността и ще присъства на представянето на книгата на Велислава Дърева „Атентатът 1925“

Велико Търново

В 10:30 часа, в Петропавелския манастир, в гр. Лясковец, Момчил Неков ще вземе участие в 8-ми Национален събор на овцевъдите в България и ще се срещне с граждани. В 16:30 часа, в гр. Павликени, той ще се срещне с ръководството и служителите на фирма за производство на рози и декоративни растения. В 18:00 часа, на площад „11-ти май“, в гр. Бяла черква, общ. Павликени Момчил Неков ще вземе участие в честването на 143 години от Априлското въстание и 43 години гр. Бяла черква

.Смолян

В 13:30 часа, в конферентната зала, в гр. Девин, проф. Румен Гечев ще се срещне с обществеността. В 17:30 часа, в конферентната зала на х-л „Родопски дом“, в гр. Чепеларе, той ще се среще с жители.

Хасково

В 12:00 часа, в читалище „Св. Св. Кирил и Методий“, в гр. Тополовград, Велизар Енчев ще се срещне с жители. В 14:30 часа, в клуба на БСП, в гр. Любимец, той ще се срещне с граждани. В 18:00 часа, в големия салон на читалището в гр. Симеоновград, Енчев ще се срещне с обществеността.

Видин

В 17:00 часа, в салона на кметството на гр. Дунавци, Емил Георгиев ще се срещи с жители.