Отново благотворителен базар за младите майки

Отново благотворителен базар за младите майки

И тази година ще го има благотворителният базар за млади майки, организиран от младите социалисти в Перник. Началото на инициативата бе дадено 2010 година и поради големия си успех  се  превърна в традиционна. Сега, за девети пореден път Младежкото обединение на БСП отново отправя покана към перничани да се включат в инициативата, която ще се проведе на 1 юни, като  донесат запазени дрехи, обувки и играчки на порасналите си вече деца и ще имат възможност да ги  разменят с други семейства. Идеята е чрез тази размяна младите семейства да имат възможност взаимно да си помогнат.

Базарът е абсолютно безплатен. Основната цел на младежите е и да насърчат социалните контакти между младите родители, солидарността и съпричастността.

Организаторите приканват всички, които искат, да се включат. Тези, които имат възможност и желание да дарят, може да го направят в централата на БСП на ул. Радомир 1 или да се свържат  чрез страницата ни във Facebook – Клуб за младежка политика БСП – Перник, поясняват младите леви.