ОП”Пазари” отчете високи икономически резултати за първите четири месеца на 2019 година

ОП”Пазари” отчете високи икономически резултати за първите четири месеца на 2019 година

Високи икономически резултати отчете в навечерието на най-хубавия християнски празник Великден общинско предприятие „Пазари”. Управителят на общинското предприятие Димитър Дойчинов отчете  постигнатото от колектива за периода януари до 23 април 2019 г. той подчерта, че спрямо периода януари- 23 април 2018 г, тази година брутните приходи са се увеличили с 27.04%, а приходите от наеми- с 44.74%.

 Спрямо периода 01.04.2018 г-23.04.2018 г, брутните приходи за същия период на настоящата година са се увеличили с 214.18%. Имайки предвид, че важен фактор в конкуренцията е модернизирането на търговските обекти, бяха връчени отличия за „Най-модерен обект” за 2019 г на Десислава Стоева-управител на фирма „Медената питка” ООД и Жана Костова- управител на Озеленяване и паркоустройство” ООД.

„Въпреки трудностите, за нашия колектив коректното партньорство е на почит и уважение. Затова номинирахме за коректни партньори на ОП”Пазари” за 2019 г: редакционният екип на КТ”Кракра”, редакционният екип на в.”Съперник”, редакционният колектив на в.”Военноинвалид”, Боряна Василева- производител на цветя, и Десислава Гергинова- управител на „Експлозия” ЕООД. И тъй като успехите на един пазар зависят от неговите потребители, от клиентите, които го посещават, връчвам отличието „Постоянен клиент” 2019 година на Емил Иглев- кмет на Перник в периода 1971-1976г и Фидан Николов- футболист на „Миньор” Перник. С връчването на грамота на Фидан Николов ставаме съпричастни с отбелязването на 100.годишния юбилей на „Миньор” Перник”, заяви Димитър Дойчинов.

За осма поредна година в навечерието на Великден, ОП”Пазари” провежда конкурса „Най-живописно Великденско яйце”. На него бяха връчени 25 отличия. Сред наградените бяха: Симона Благоева, Габриела Пашалийска, Антоанета Симова, Мария Арсова, Рая Росенова, Димитрина Захариева и други.