Зрители на шоуто „Като две капки вода” негодуват в социалната мрежа срещу Димитър Рачков

Зрители на шоуто „Като две капки вода” негодуват в социалната мрежа срещу Димитър Рачков

Едно от най-рейтинговите шоута „Като две капки вода“ е на път да се срине главоломно, а причината е един от водещите – Димитър Рачков. Зрителите недоволстват от пародийното му отношение, което отдавна вече излезе от графата на забавното.

В официалната страница на шоуто валят негативни коментари за воденето на Рачков и безвкусните му шеги. Той отдавна не стои сериозно на екран и от любимец се превърна в един от най-нежеланите телевизионни водещи, коментират зрители.

„Г-н Халваджиян, обръщам се лично към вас защото смятам, че като един успял продуцент, се интересувате от мнението на зрителя за вашата продукция. Като цяло замисълът е добре режисиран, но всичко хубаво приключва дотук. Според мен и като чета мнението на другите зрители водещият Рачков прави шоуто негледаемо. Всички мои приятели, колеги и познати ми казват, че не го гледат заради въпросния водещ. Искам да ви попитам, вие харесвате ли тези плоски, глупави, безмислени  простотии? Ако искате да имате висок рейтинг обърнете внимание повече на участниците и журито, които всъщност най-малко говорят и коментират изпълнителите“, обръща се недволна зрителка направо към продуцента на шоуто.

Това е само един от стотиците оплакващи се зрители. Те са на мнение, че вече седем сезона Рачков върти един и същи смешки. И докато в началото е било интересно, то сега хората превключват канала и избягват да го слушат. Много от тях предпочитах да гледат изпълненията на участниците на запис на другия ден, лишавайки се от лиготийте на Рачков. /БЛИЦ/