Пътят до централния гробищен парк – в кошмарно състояние

Пътят до централния гробищен парк – в кошмарно състояние

Пътят до централния гробищен парк в Перник е в окаяно състояние. Проблемът бе повдигнат на последното редовно заседание на Общинския съвет. „Ако има път в Перник, който да не остава без преминаващи ежечасно, това е този към централните гробища. Няма перничанин, на който да не се е  налагало да мине по него, изпращайки близък. И всеки е видял, че той е в повече от страшно състояние – кал, разбита настилка, прашуляци, огромни дупки… Кой и кога ще обърне внимание на този път, кога ще се потърси отговорност на фирмите, които са виновни за безобразното му състояние и ще ги накара да поддържат пътя, който ползват в нормално състояние?

На миналата Задушница хората изливаха гнева си към всички нас, към управата на града. И с пълно право. Освен, че пътя е разрушен, няма и нещо, приличащо на тротоар, където хората да се движат. Задава се Черешова задушница. Ще има ли промяна до тогава”

Това бяха въпросите, които зададе към кмета Вяра Церовска, общинският съветник Милан Миланов. Въпроси, които вълнуват и всеки жител на областния град.

Отговорът се очаква на следващата сесия на минипарламента. А перничани се надяват до тогава да има промяна.