Юлиан Вергов напуска култовия сериал „Откраднат живот”!

Юлиан Вергов напуска култовия сериал „Откраднат живот”!

След петъчния  епизод на хитовия сериал „Откраднат живот” стана ясно, че Юлиан Вергов напуска екипа на болница „Света Анастасия” окончателно. Факт, който се отрази меко казано неблагоприятно на неговите почитателки.

Буквално минути след края на последния епизод с участието на доц. Виктор Банков, страницата на продукцията във фейсбук прегря. Изляха се десетки жални коментари от фенки на актьора, някои от които на моменти звучат твърде крайно, предвид факта, че всичко това е само на филм.

И все пак – истерията настана!

„Много тъпо ще е без него дано го върнат! Направо не мога да повярвам! Как ще гледам от утре? Дано се върне!”, гласи един от многобройните коментари. А в друг пък директно се казва: „Ооо, неее! Без Вергов няма да е същото! Върнете го! Ако трябва ще ви пишем всеки ден! Толкова го харесвам и като мъж, и като актьор.”

Разбира се, на моменти не липсват и малко по-закачливи отговори на тези сърцераздирателни писания, на които, вярваме, дори и самият Юлиан Вергов ще се впечатли. В един такъв, например, дамата пише с доловим сарказъм: „Малеее, как ще живее българската домакиня без Банков? Ужаааас!!!”.

Всъщност решението Юлиан Вергов да напусне най-успешния български сериал, има своето логично обяснение, което съвсем няма общо с предположението, че образа на героя му се е изчерпал, каквито реплики могат да се срещнат във виртуалното пространство.

Оказва се, че актьорът се е заел с няколко нови проекта, които са не по-малко предизвикателни от „Откраднат живот”, където вече явно достатъчно е разгърнал образа си. Един от тях е новият български филм „Пепел върху слънцето”, който ще се появи съвсем скоро. В него Вергов си партнира с Ники Илиев и Силвия Петкова./show.blitz.bg