Драгичевци доволни от своя кмет

Драгичевци доволни от своя кмет

През тази година предстои реализацията на проекта за водоснабдяване и канализация в село Драгичево, съобщи кметът на населеното място Виктор Викторов по време на съвместен приемен ден с общинските съветници от управляващата партия Мирослава Николова, Иво Петров и Любомир Жотев. Викторов показа вече готовия проект и отбеляза, че вече 3 години, съвместно с община Перник и кмета Вяра Церовска, се работи активно, за да може той да се случи. В момента се изкърпват второстепенните улици и се изгражда детско футболно игрище, с помощта на треньорите, родителите и децата.Кметът съобщи още, че с постановление на Министерски съвет, е отпусната сумата от 6000 лева за ремонт на местната църква.

В рамките на срещата стана ясно, че през този месец започва подновяване на хоризонталната пътна маркировка в населеното място. До края на годината пък кметът обеща да бъде изградена още една детска площадка.

Общинските съветници поеха ангажимент да проведат среща с главния инженер на община Перник, за да бъде предоставена тежка техника и коритото река Рударшница да бъде почистено.

Обсъдени бяха и постиженията на кмета на Драгичево Виктор Викторов за развитие на населеното място, като гражданите не скриха задоволството си от факта, че са избрали един наистина грижовен стопанин, който се отзовава на всеки поставен проблем.