Вики от „Мастило” се похвали: Пак съм бременна!

Вики от „Мастило” се похвали: Пак съм бременна!

Едва ли има по-щастливо събитие в живота на човек от това да стане родител. Безсъмнено всяка жена копнее да усети как в корема й расте нов живот.

И все пак – ако има нещо по-хубаво от това да си имате детенце, то това е да имате повече от едно.

Пред точно такова щастливо събитие е и една известна българска певица Виктория Терзийска, която е по-популярна като Вики от „Мастило”.

Тя е бременна с второто си дете. Новината за новото попълнение в семейството на певицата с бизнесмена Петър Величков дойде в навечерието на третата годишнина от сватбата им. Двамата имат 3-годишна дъщеря на име Маргарита, която гордо носи името на своята баба, майката на Вики.

Новото бебчче се очаква да проплаче още през лятото, а вокалистката на „Мастило” не крие щастието си, че отново ще прегърне момиченце.

„За мен е истинска радост да споделя, че семейството ни скоро ще се увеличи с още един член. Двамата със съпруга ми Петър сме в очакване на втора рожба, момиченце, което ще се появи през лятото. Вълнението е голямо, а емоциите само положителни”, сподели щастливата Вики в личния й фейсбук профил. / jenata.blitz.bg