Шестима млади автори представят нови книги в „Тетрадката“ на РБ „Св. Минков“

Шестима млади автори представят нови книги в „Тетрадката“ на РБ „Св. Минков“

Шестима талантливи млади автори ще представят новите си книги в „Тетрадката” на Регионална библиотека „Светослав Минков” на 5-ти април от 17,30 часа. Това са Антония Атанасова, Георги Гаврилов, Теодора Тотева, Крис Енчев, Стефан Гончаров и Мария Куманова.
Трима от тях- Антония Атанасова, Георги Гаврилов и Теодора Тотева вече гостуваха в „Тетрадката”- проектът на библиотеката за представяне на млади автори. Оказа се, че „Тетрадката” се превърна във формат, който ражда и приятелства, довели до появата на нови книги.
След големия успех на романа „Моно” с номинация за дебют в класацията за най-добри книги за 2017г. на Национален център за книгата, сега перничанката Антония Атанасова ще представи втория си роман „Процедурата по забравяне на човек”.
Носителят на куп литературни награди, въпреки, че е физик по професия – Георги Гаврилов, ще представи новата си стихосбирка „Сините часове“. Едно от главните лица на „Хралупата“- място за поезия, слово и визуални изкуства -Теодора Тотева ще чете стихове от втората си книга „Преди тишината”. Авторът на научни студии и статии Крис Енчев ще направи една нежна разходка с втората си поетична книга „Свръхизискване”. Стефан Гончаров, който освен поезия, пише и кинокритика, ще представи втората си стихосбирка „Смъртта не се чака“, а младата поетеса Мария Куманова ще представи дебютната си книга „inclavo“.
Заповядайте в „Тетрадката” за да видите тези млади, свежи и вдъхновяващи автори!