Дневен архив: 23/09/2020

Общинска фирма „Флор” за четвърти път започна косене на тревните площи в „Изток”

За четвърти път тази година и за първи път от много години, общинската фирма „Флор” започна косене на тревата на територията на кметство „Изток”. Това информира кметът на най-голямото кметство в община Перник- „Изток” Десислава Стоянова. „За четвърти път тази година косим тревните площи в квартал „Изток”, тъй като, заради валежите тревата отново порасна и трябваше да приведем в приветлив ... Прочети още »

Обществеността на Трън не прояви никакъв интерес към обсъждането на бюджета да 2019 година

Никакъв интерес към общественото обсъждане на бюджета на община Трън за 2019 г не прояви обществеността от Трън, което се проведе на 21 септември в залата на Община Трън. На него присъства главният експерт ТРЗ и финанси в Община Трън Любен Макариев, общински служители и нито един жител на пограничната община. Любен Макариев отчете много добро изпълнение на бюджета за ... Прочети още »

Чаровна наша актриса отпразнува вълшебен рожден ден

На 20 септември чаровната Ралица Паскалева навърши 31 години. В социалните мрежи тя сподели кадри от вълшебния й рожден ден. От снимките става ясно, че близките на Ралица са й направили страхотна и магична изненада, информира Нова телевизия. Цялата градина в дома на актрисата е била изпълнена с фенери и свещички. Тя самата сияе от щастие. /blidz.bg Прочети още »

Европейската комисия възстанови на България близо 1 милиард евро

 Европейската комисия (ЕК) регулярно и в пълен размер възстановява сумите по ЕФГЗ и ЕЗФРСР към Държавен фонд „Земеделие”.  За настоящата календарна година до момента размерът на възстановените субсидии е  близо 1 млрд. евро (997 935 367 евро).   769 963 833 евро са върнати към ДФЗ по линия на директните плащания и селскостопанските пазарни механизми, които се финансират от Европейския фонд за гарантиране на земеделието ... Прочети още »

Почина бизнесменът Христо Сираков

Почина бизнесменът и организатор на конкурсите Playmate –  Христо Сираков. Той си отиде на 64-годишна възраст след прекаран тежък инсулт. „С голяма тъга ви съобщаваме, че след кратко боледуване, на 22 септември ни напусна обичаният ни приятел Христо Сираков. С всеопростителна усмивка приключи един живот, посветен на любовта и красотата, споменът за който ще ни топли до края на дните ... Прочети още »