Дневен архив: 20/04/2020

Диспечерски център в Радомир приема поръчки за покупка на храна и лекарства

 От услугата могат да се възползват възрастни и трудно подвижни хора, както и лица под карантина Съгласно сключено допълнително споразумение № 01 към договор BG05M9OP001-2.040-0061-С01, община Радомир е наела персонал за предоставяне на услуги за преодоляване на последиците от коронавируса. Разкритият Диспечерски център в община Радомир приема заявки за извършване на услуги по доставка на храна, хранителни продукти и продукти ... Прочети още »

ЧЕЗ Разпределение обезопаси 355 щъркелови гнезда

ЧЕЗ Разпределение България обезопаси 355 щъркелови гнезда за последния разрешителен период септември 2019 г. – февруари 2020 г. Дейностите бяха извършени в рамките на проекта „Живот за птиците“, изпълняван в партньорство с БДЗП /Българско дружество за защита на птиците/. В рамките на проекта компанията обезопаси 459 стълба по осем различни електропровода в защитената местност на Кресненското дефиле, на територията на ... Прочети още »

Удължиха на 72 часа мярката на шофьора, ударил колата на Милен Цветков

Трима задържани за катастрофата с журналиста Милен Цветков. Майката на 22-годишния шофьор, обвинен за смъртта на журналиста, е задържана за 24 часа. Десислава Пешева се е явила днес в СДВР. Тя е била придружена от адвоката, който защитаваше и алкохолния бос Миню Стайков.  Възможно е да й бъде повдигнато обвинение за това, че е предоставила автомобила си на дрогирания си ... Прочети още »

Известният български журналист Милен Цветков загина в жестока катастрофа

 Журналистът и телевизионен водещ Милен Цветков загина в жестока катастрофа. Фаталният сблъсък между два джипа стана край мол в София навръх Великден. По информация на NOVA шофьорът, причинил тежката катастрофа е син на изпълнителния директор на „Винпром – Карнобат“. Тя отказа коментар за случилото се. Заяви единствено: „Нищо не мога да потвърдя“. „Вчера около 18 ч. в дежурния център на ... Прочети още »