Дневен архив: 04/01/2020

Много фирми откликнаха на призива на кмета на община Перник и дариха минерална вода

Община Перник благодари за огромната подкрепа на всички дарители и доброволци, които продължават да доставят минерална вода за перничани. До момента това са: ДА „Държавен резерв и военновременни запаси“,община Кресна, Кока Кола България, минерална вода Михалково, минерална вода Девин,  сдружение „Изправи се България“, Еко Ботълс ЕООД – Благоевград и Вода – Пловдив. Към днешна дата са дарени над 380 000 л. ... Прочети още »

Продължава почистването на територията на Перник

В първите дни на новата година продължава почистването на Перник. Бяха окастрени клони и храсти по протежението на ул. „Физкултурна“.Почистен е и баража на река Струма при входа на Централен градски парк при Двореца на културата. Почистването ще продължи докато климатичните условия позволяват. Прочети още »

Кметът на Перник Станислав Владимиров призова доброволци да помагат за раздаването на минералната вода в Перник

Уважаеми съграждани, С оглед на създадената организация за раздаване на минерална вода в кварталите и населените места от Община Перник се нуждаем от доброволци, които да бъдат в помощ на общинските служители за справедливото разпределение на водата. Правим всичко възможно водата да достигне до всички нуждаещи се, затова имаме нужда от вашата помощ. Нека бъдем солидарни с нашите съграждани, които ... Прочети още »

За водата, въздуха и “Дишай, Перник”- право на отговор

Уважаеми г-н Спасов, Възползваме се от правото си на отговор на ваша позиция относно Сдружение „Дишай, Перник“, публикувана в интернет издания и социални мрежи на 17.12.2019 г. Обръщаме се към вас в момент, в който градът ни се намира в хуманитарна криза, предизвикана от безотговорно и некомпетентно управление от страна на държавата и очевидна безстопанственост. Става ясно, че причините за ... Прочети още »