Дневен архив: 02/11/2019

Стефан Данаилов отново е в кома

 Лекарите във ВМА денонощно следят състоянието му, но никой от тях отказва да даде прогноза. Информация се дава само на най-близките на любимия на няколко поколения актьор, информираха от БТВ.   Росен Цанков и Росица Обрешкова – по-големият син и племенницата на Мастера – са единствените, които имат достъп до него в реанимацията. Живеещият в Щатите Влади Данаилов, по-малкият син на ... Прочети още »

„Градински център” е рая на декоративните растения

Есен е. Това е времето, в което се радваме на много плодове, но е и подходящото време, за да посадим някои растения. Това е времето, в което садим както плодни дръвчета, така и декоративни. Оказва се, че отглеждането както на едните, така и на другите не е толкова просто. Не е достатъчно само да прочетем в интернет кога и как ... Прочети още »

Губернаторът на Перник приветства „АК Електрик“ с 25 годишнината от създаването на компанията

Областният управител бе сред официалните гости на празника по повод 25-ата годишнина от създаването на AQ GROUP AB, Швеция. Събитието се проведе в дъщерното дружество на шведския световен гигант в производството на метални конструкции и машини, както и на електрически табла за управление. В приветствието си към домакините, представители на институции и фирми, губернаторът подчерта, че през годините компанията се ... Прочети още »

Нерегламентирано изгаряне на електронни платки обгази някои пернишки квартали, виновникът е санкциониран

  Снощи, около 20,00 ч. е бил подаден сигнал в полицията, че в пернишкия кв. „Железни заводи“ има пожар. Пристигналите на място полицаи и пожарникари установили, че горят купчина електронни платки, които били запалени от 60-годишна перничанка с цел извличане на мед след изгарянето им. Огънят е потушен от служители на РСПБЗН – Перник. На жената е съставен акт за ... Прочети още »

Днес е Архангелова задушница!

На Арахангелова задушница отдаваме почит както на мъртвите, така и на офицерите и войниците, загинали за България. Тя е една от трите най-големи задушници в църковния ни календар. Днес си спомняме за най-близките, за приятелите, които са си отишли от този свят. Вечна им памет! Прочети още »