Дневен архив: 14/09/2019

Над 59 тона отпадъци бяха събрани в община Перник само до обяд в рамките на кампанията bTV Media Group „Да изчистим България заедно

59, 220 тона строителни и смесени отпадъци от нерегламентирани сметища и чували с битови отпадъци са събрани до обяд в Община Перник в рамките на мащабната кампания на bTV Media Group „Да изчистим България заедно“. В инициативата се включиха всички служители на общинската администрация, както и представители на БЧК и децата от баскетболен клуб „Миньор – 2015“,  заедно с кметския ... Прочети още »

„В и К” спира подаването на вода на половин Перник и околните села заради авария

Ръководството на „Водоснабдяване и канализация“ ООД гр. Перник  информира, че в събота- 14.09.2019г. от 08.00ч., поради възникнали аварии и неотложни ремонтни дейности на Главен водопровод, ще бъде преустановено водоподаването на гр.Перник. Без вода ще бъдат: ЦГЧ, кв.”Твърди ливади”, кв.”Могиличе”, кв.”Иван Пашов”, кв.”Рудничар”, кв.”Ралица”, кв.”Драгановец”, кв.”Проучване”, кв.”Каменина”, кв.”Клепало”, кв.”Радина чешма”, кв.”Стара чешма”, Батановци и селата: Дивотино, Богданов дол, Лесковец, Черна гора, ... Прочети още »

Пернишката полиция на крак за първия учебен ден

Служителите на реда си свършиха работата в навечерието на първия учебен ден, стана ясно на нарочна пресконференция. Шефът на „Охранителна полиция” към Областната дирекция на МВР Митко Митков съобщи, че вече са проведени срещи с представители на РУО на МОН, училищата и детските градини и ясли, на които са били съгласувани мерките за безопасност на малчуганите. Проверена е безопасността на ... Прочети още »