Дневен архив: 31/08/2019

Над 100 служители на ЮЗДП участваха в гасенето на горски пожар в Огражден планина

Над 100 служители от териториалните поделения на Югозападното държавно предприятие по поречието на река Струма, със специализирани противопожарни автомобили, участваха в потушаването на голям пожар в Огражден планина. Пожарът   между селата Чуричене и Долна Рибница, в района на „ДГС Първомай”, е възникнал в следобедните часове на 30 август.Мобилизираните на място горски служители, съвместно с екипи на пожарната служба, успяват да ... Прочети още »

КРИБ-Перник поздрави колектива и ръководството на „Асарел Медет“ по повод Деня на миньора!

ДИМИТЪР ЦОЦОРКОВ  ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАДЗОРНИЯ СЪВЕТ  НА „АСАРЕЛ МЕДЕТ“ АД УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ЦОЦОРКОВ, УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА, Приемете от мое име и от името на членовете на работодателска организация „КРИБ ПЕРНИК“ най – сърдечни поздравления и благопожелания по повод професионалния и фирмен празник на „АСАРЕЛ – МЕДЕТ“ АД                             31 АВГУСТ – ДЕНЯ НА МИНЬОРА. Добивът на полезни богатства е ... Прочети още »

Сашо Роман удари дъното, завлича пари без да се явява на предплатените участия

Кой би повярвал, че емблематичният поп фолк певец Сашо Роман, от години завлича бизнесмени без да му мигне окото?! Изпълнителят на „Мой ангеле”, чиято самостоятелна музикална кариера навремето пръв продуцира Слави Трифонов, днес е стигнал дъното с поведението си, научи „ШОУ“ от много близки до певеца. Към днешна дата от изпълнителя са пропищели не един или двама собственици на заведения ... Прочети още »

В събота и неделя се ограничава движението през Шипченския проход за състезанието „Шипка Дамасцена 2019“

Днес – 31 август и на 1 септември /неделя/, от 9.30 ч. до 17.30 ч. ще бъде ограничено движението през Шипченския проход – пътя Габрово – Шипка в участъка от 170-ти до 183-ти км. Спирането на трафика е за провеждането на традиционното автомобилно планинско състезание „Шипка – Дамасцена 2019“.  По време на състезанието превозните средства ще бъдат пренасочени по следните ... Прочети още »

Невероятно, но факт! Eто кой се опитва за измести Слави Трифонов от екрана

Стана ясно кой ще заеме мястото на Слави Трифонов в програмата, а избора на ръководството на медията е меко казано изненадващ. След като месеци наред не ставаше ясно с какво ще заместят дългогодишното „Шоу на Слави“, ето че решението вече е ясно, пише „Уикенд“. Вместо  шоуто на Слави, зрителите на БТВ ще гледат вече тв психоложката Ани Владимирова и нейния ... Прочети още »

Христо Делин е новия директор на „ДГС Петрич”

 Инж. Христо Делин поема управлението на ТП „ДГС Петрич”. Днес той беше представен пред колектива на стопанството, което досега временно се ръководеше от зам.-директора инж. Христо Митов.  Новият директор на териториалното поделение на ЮЗДП е магистър по горско стопанство от Лесотехническия университет – София, с дългогодишен професионален опит в системата на горите. Работил е като началник горско-технически участък в „ДГС ... Прочети още »