Дневен архив: 27/07/2019

Ефбет уважи юбилея на ФК”Миньор

Основният спонсор на Миньор /Перник/ Ефбет  почете 100-годишния юбилей на пернишкия клуб. Мистър кеш – Теодор Александров връчи фланелки уникат на кмета Вяра Церовска и нейния заместник Денислав Захариев  в знак на доброто партньорство. Специалните фланелки ще красят и фен-клуба на „чуковете“. Рамкираните тениски бяха връчени на председателя Ангел Вангелов и члена на Управителния съвет Емил Владимиров.  На срещата присъства ... Прочети още »

Програма на мероприятията, по повод 100 години ФН”Миньор”

Събота- 27.07.2019 г 16:30 ч. – Начало на шествието на феновете на ФК „Миньор“ от Съдебната палата. Продължителност – 90 мин. с пристигане на стадиона преди юбилейния мач между „Миньор“ и „Миньор Перник“, Чикаго 18:30 ч. – откриване на спортната част от честването на стадион „Миньор“./кратка програма с изнасяне на знамена, изпълнение на Спортния клуб по Художествена гимнастика „Виктория“ и ... Прочети още »

Изложба, посветена на историята на футбола, откриха в Перник

Вековната  историята на футбола в Перник беше представена с невероятна изложба на снимки , отличия , сувенири и предмети, притежание на пернишки футболисти.   Експозицията под мотото „От баща на син…“ е дело на Регионалния исторически музей и е подредена във фоайето на  Двореца на културата.  Сред атрактивните експонати в изложбата е лично знаменцето на бразилския отбор, който е направил легендарният ... Прочети още »

ЧЕЗ реновира клиентския си център в Перник

Ръководството на ЧЕЗ откри реновиранияЦентър за обслужване на клиенти в гр. Перник, намиращсе на ул. „Света Петка“ № 65.Осъвременениятофис ще допринесе за по-голямоудобство при обслужването на клиентите на дружествата на ЧЕЗ в България. „От стъпването си на българския пазар преди близо 15 години ЧЕЗ непрекъснато инвестира в подобряване на обслужването. В резултат на това вече предлагаме над150 вида услуги, които ... Прочети още »

Днес да почерпят…

Н а 27 юли Православната църква прославя свети великомъченик Пантелеймон и свети Седмочисленици. Св. Пантелеймон бил от град Никомидия (дн. Измит на азиатския бряг на Мраморно море, Турция). Според житието му той бил отначало езичник и носел името Панталеон (от гръцки – Лъв във всичко), а когато се покръстил, приел името Пантелеймон (от гръцки – Всемилостив). Бил ученик на знаменития ... Прочети още »