Дневен архив: 06/07/2019

Глобиха с хиляда лева наркопласьор за незаконно държане на коноп и амфетамин

  Районна прокуратура – Радомир е сключила споразумение със защитата на В.В., обвинен за незаконно държане на наркотични вещества – престъпление по чл. 354а, ал. 5,вр. ал. 3, пр. 2, т. 1 от НК.   Около 22:30 ч. на 06.12.2017 г., на ул. „Майор Чиляев“ в гр. Радомир, В.В. без надлежно разрешително, държал в дрехите си и на различни места в управляван от него лек автомобил високорискови ... Прочети още »

Кметът на Перник се срещна с президента на Българската асоциация по мини футбол

Кметът на Община Перник д-р Вяра Церовска се срещна с президента на Българската асоциация по мини футбол/ БАМФ/ Братан Братанов В рамките на разговора беше обсъдена идеята за стартиране на първенство по мини футбол в един от най-футболните градове в България. Целта е спортната инициативата да започне през септември,  организирана съвместно с Община Перник, ОС на БФС и БАМФ . ... Прочети още »

Горещи почивни дни, следващата седмица времето се обръща

През почивните дни ще бъде слънчево и топло, валежи не се очакват. Новата седмица ще започне с краткотрайни валежи и гръмотевици в следобедните часове.  В неделя ще бъде по-горещо от събота, температурите на места ще достигат 37-38 градуса. За района на София дневната температура се очаква да бъде около 34 градуса. В понеделник температурите ще се понижат и ще бъдат ... Прочети още »

Областният управител проведе заседание на Областния координационен център

Губернаторът проведе работно заседание на Областния координационен център. Неговото стартиране се осъществи през 2018 г. в изпълнение на Постановление №100 на МС за функционирането на Механизъм за съвместна работа на институциите по обхващане и включване в образователната система на деца и ученици в задължителна предучилищна и училищна възраст. На срещата присъстваха началникът на Регионалното управление по образование, заместник кметовете и ... Прочети още »