Дневен архив: 22/06/2019

Безплатни прегледи за туберкулоза организира Белодробната болница в Перник

Безплатни прегледи организира от 24 до 28 юни „Специализирана болница за активно лечение на белодробни болести-Перник”. Те се организират в рамките на кампанията „Седмица на отворените врати”, която се осъществява по Националната програма за превенция и контрол на туберкулозата в Република България към Министерството на здравеопазването. За втори път през 2019 г. ще се проведат безплатни прегледи за туберкулоза както ... Прочети още »

Център за услуги и информация на граждани отвори врати в община Земен

В изпълнение на стратегията си и водената политика за повишаване нивото на обслужване, информираност и удобство, в Земен отвори Център за услуги и информация на граждани. На събитието присъстваха заместник областният управител Иво Иванов, заедно с представители на администрацията. В новооткритото пространство жителите на общината ще могат да заплащат местни данъци и такси, включително данък сгради, годишен данък за превозни ... Прочети още »

За осма поредна година възрастни хора от Югозапада се събират на Еньовден в Перник

На 24 юни /понеделник / 2019 г. от 10:00 ч. на откритата естрада в местността „ Ладовица”, зад хипермаркет „ Кауфланд”, кв. „Изток”, ще се проведе VIII-ми Регионален фестивал на любителското творчество на възрастните хора от Югозападна България”. Проявата се организира от НЧ Искра-1961 г.“, кметство „Изток” с подкрепата на Община Перник и има конкурсен характер. Участниците във фестивала ще ... Прочети още »

Ники Кънчев се завръща като водещ на „Стани богат“, но в друга телевизия!

Новите собственици на медията братя Домусчиеви са упълномощили програмния директор на канала да преговаря за възобновяването на емблематичната игра в ефира с държателя на лиценза „Ендемол“. Това означава, че като лице на шоуто публиката пак ще гледа дългогодишния й водещ Ники Кънчев. Тъй като екипът нямал готовност да стартира от новия телевизионен сезон наесен, „Стани богат“ с водещ Ники Кънчев, ... Прочети още »

Три бона глоба може да отнесе жилищният блок на естрадната легенда Филип Киркоров в несебърското село Равда

Причината е развалена аларма. Това обявиха от Министерството на туризма като лично Николина Ангелкова се включи в проверката на 5-звезден апартаментен хотел „Спа Емералд резорт“, в който 14 апартамента притежава певецът. Инспекцията на място е по сигнал на туристи, получен на телефонната линия на министерството за определени нарушения в комплекса. На инспекцията присъстваха и представители на Българската агенция по безопасност ... Прочети още »