Красива инфлуенсърка умря след инжекции за уголемяване на дупето

Красива инфлуенсърка умря след инжекции за уголемяване на дупето

На 33-годишната Алине Ферейра е бил приложен полиметилметакрилат в задните части по време на процедура в нелицензираната клиника Ame-se в град Гояния, извършена на 23 юни, съобщава „Дейли Мейл“.

Местното издание “Correo Brazilenze” се е сдобило с предварителен доклад, в който се посочва, че Ферейра е била в кома и е изпаднала в сърдечен арест.

Нейният съпруг разказа, че след операцията тя се е прибрала вкъщи в столицата Бразилия и се е чувствала добре. На следващия ден вдигнала температура. Той се свързал с „биомедицинския учен“ Гразиели да Силва, извършил процедурата, който казал, че е това е нормално и тя трябва да вземе лекарство за температура.

На 26 юни Ферейра получила коремни болки, а на другия ден припаднала. Била приета в общинска болница, а след това била преместена в частна болница.

Семейството ѝ разказало, че Да Силва ѝ инжектирал по 30 мл полиметилметакрилат във всяка половина на седалището. „Медикът“ отрича и твърди, че е използвал само биостимулатор и посочва, че може да се е получила инфекция от чаршафите в дома на инфлуенсърката. Той е арестуван. Полицията е затворила клиниката.

Ферейра е майка на две деца. Тя е популярна със създаваното от нея съдържание, свързано с мода, пътуване и съвети за ежедневието./ Източник БЛИЦ