Служители от ОДМВР – Перник бяха наградени по случай професионалния празник на МВР

Служители от ОДМВР – Перник бяха наградени по случай професионалния празник на МВР

 Във връзка с професионалния празник на МВР – 5 юли, служители от Областна дирекция на МВР – Перник са отличени за съществен принос при изпълнение на служебните си задължения. На тържествена церемония днес директорът старши комисар Милчо Милчов връчи наградите.

С обявяване на благодарност от министъра на вътрешните работи са отличени секторите „Противодействие на икономическата престъпност“ и „Специални тактически действия“ при областната дирекция, служител от „Научно-техническата лаборатория“ и от РУ – Радомир. С обявяване на благодарност от зам.-министър на МВР са наградени двама служители от отдел „Разследване“. С обявяване на благодарност от главния секретар на МВР са началниците на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при областната дирекция,  на РУ – Трън и на група „Оперативен анализ“. С писмена похвала от главния секретар на МВР е отличен началника на отдел „Охранителна полиция“ при областната дирекция. С почетна грамота от административния секретар на МВР са наградени четирима служители. С обявяване на благодарност от директора на ОДМВР – Перник са отлични сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при Първо РУ, двама служители от РУ – Радомир и един от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при областната дирекция. И с писмена похвала от старши комисар Милчо Милчов са отличени 41 служители.

    Награди от турнира по футбол!

 На 6-то място е отборът на РУ – Радомир. 5-тото място е за сборен отбор на сектор „Противодействие та криминалната престъпност“ при ОДМВР – Перник, а на 4-то служителите от РУ – Брезник. Всички те са отличени с почетни грамоти.

 С почетна грамота и купи са: отборът на Първо РУ – 3-то място, втори е тимът на Второ РУ и на първо място служителите от сектор „Пътна полиция“ при областната дирекция.

 Наградата за феърплей се присъжда на сборния отбор на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ , за най-добър вратар –  Борислав Димитров от отбора на РУ – Брезник и за голмайстор – Асен Григоров. от Второ РУ.

            Награди от турнира по тенис на маса!

            Индивидуално с медали: 

 На трето място са класирани Чавдар Димитров – служител в Научно-техническа лаборатория при група „Криминална полиция“, РУ – Радомир и Бисер Милев – младши оперативен дежурен при Първо РУ

 Второто място е за Петър Николов – пенсионер от РСПБЗН – Перник

На първо място е Николай Ганчев – младши полицейски инспектор при Първо РУ

Класиране по двойки с купи:

 Третото място е за Павел Джалев – началник на РУ – Радомир и Чавдар Димитров – служител в Научно-техническа лаборатория  при група „Криминална полиция“, РУ – Радомир

 На второ място са Мирослав Вълов – началник група „Оперативен анализ“ при областната дирекция и Лъчезар Хаджийски – Териториална дирекция „Национална сигурност“ – Перник

Първото място е за Николай Ганчев – младши полицейски инспектор при Първо РУ и Бисер Милев – младши оперативен дежурен при Първо РУ.