Неочаквана раздяла: Наум Шопов обяви, че иска 90 бона за…

Неочаквана раздяла: Наум Шопов обяви, че иска 90 бона за…

Наум Шопов иска да се раздели с тузарския си автомобил, а парите, с които иска да подсили банковата си сметка за него, са баснословни. И да, става дума не за какъв да е автомобил, а за „Тесла“, така че може да предположите и размера на сумата.

Актьорът иска „скромните“ 90 000 лева от този, който иска да стане собственик на досегашната му кола, с която е в последните 3 години. Шопов-младши я купи преди 2 години за малко над 100 бона и сега разликата в крайната цена не е никак голяма.

Явно Наум Шопов разчита на популярността си и на желанието на някой да седи на неговото място, управлявайки неговия автомобил.

Синът на Христо Шопов, също така, държи много колите му да са чисто бели, което означава, че и новата ще е такава. Каква марка и модел обаче, тепърва ще става ясно.

Преди време половинката на Теа Минкова разкри, че мечтае за „Порше Тайкан“, което също е на ток, но струва около 300 000 лева – и явно парите идват много за Наум, при все, че двамата искат да инвестират и в още един просторен дом, пише „Уикенд“.

„Искахме да оптимизираме бюджета си и да продадем едната от колите си, като си купим нова и по-икономична. Какъв по-добър избор от „Тесла“?! Едно от най-хубавите неща е, че нямаш ключове – те са в мобилния телефон. Това, разбира се, имат и други автомобили, но тук е на друга степен. Чрез приложението мога да я контролирам от разстояние. Например да променя температурата й.

Ако сте човек с фиксиран работен ден, каквито Теа и аз не сме, можете да настроите колата да е готова всяка сутрин в 8 ч. – и като батерия, и като удобства. Тоест зимата я подготвяте да е топла, а лятото – прохладна… Возилото разполага и с още една функция – може да пуска всякакви звуци, които да се чуват извън нея“, това бе казал Наум, след като купи своята „Тесла“ преди 3 години./Източник: show.blitz.bg