Нови две жертви на войната по пътищата в Пернишко

Нови две жертви на войната по пътищата в Пернишко

Двама мъже са загинали при пътнотранспортни произшествия. Сигнал за първия инцидент е подаден вчера, около 20, 17 часа, на тел. 112. 31-годишен перничанин управлявал мотоциклет „Хонда“, но загубил контрол над моторното превозно средство, напуснал пътното платно и се ударил в крайпътно дърво. Това е станало на пътя Перник – Брезник, след разклона за село Вискяр. Водачът, който не е имал категорията да управлява мотоциклет, е загинал на място. Трупът му е закаран в Съдебна медицина  – Перник за аутопсия. Образувано е досъдебно производство и работата продължава.

Тази нощ, около 00, 20 часа, е бил подаден сигнал за инцидент в землището на земенското село Елов дол. 64-годишен мъж от Кюстендил, водач на мини трактор, по време на косене на трева загубил управлението на моторното превозно средство и се обърнал в дерето и загинал на място.

Пристигналите на място полицаи и медицински служители констатирали смъртта му. Извършен е оглед и е започнато досъдебно производство, работата по което продължава под надзора на прокуратурата.