Турнир по футбол между подразделенията на ОДМВР – Перник и други  прояви се организират по повод професионалния празник  – 5 юли

Турнир по футбол между подразделенията на ОДМВР – Перник и други  прояви се организират по повод професионалния празник  – 5 юли

   От днес до 28 юни 2024 г. ще се проведе футболен турнир между подразделенията на ОДМВР – Перник, посветен на професионалния празник на служителите от МВР – 5 юли. Срещите ще се играят на спортната площадка под стадион “Миньор”  гр. Перник на 19, 21, 24, 26 и 28 юни 2024 г., от 8, 00 и 9, 00 ч. Надпреварата за трето и четвърто място е на 28 юни от 8, 00 ч., а финалът на същата дата, от 9, 00 ч.

 Освен футболен турнир, са организирани и турнири по тенис на маса и стрелба с пистолет. Първият ще се проведе на 1 юли, а вторият на 2 юли 2024 г. Във връзка с отбелязване на празника ще бъдат обявени Дни на отворените врати в районните управления и ОДМВР. Всички, които имат желание да посетят полицейските управления и да се запознаят отблизо с работата на органите на реда могат да го направят след предварителна заявка на телефони, посочени на интернет страницата на областната дирекция или чрез полицейските инспектори и инспекторите от Детска педагогическа стая..

 Финалът на мероприятията ще бъде на 4 юли, когато на тържествено събрание в сградата на областната дирекция ще бъдат наградени служители, за проявен изключителен професионализъм при изпълнение на служебните си задължения  и за съществен принос в осигуряване на добър обществен ред и сигурност на гражданите от региона. Ще бъдат връчени и наградите от провелите се три турнира – футбол, тенис на маса и стрелба с пистолет.