Чевръста чистачка ошушка внучката на Тодор Колев, взе й най-ценното

Чевръста чистачка ошушка внучката на Тодор Колев, взе й най-ценното

Внучката на големия Тодор Колев – талантливата Теодора Кулева, бе ограбена от чистачка в дома си.

Жената, на която Теди доверила хигиената на своето жилище, задигнала злато на стойност около 5000 лв.

Ситуация

За грозната ситуация алармира самата Теодора с пост в личния си профил във Фейсбук, където написа: „️КРАДЕЦ️ Моля, приятели, споделяйте, защото нямам друг шанс, полицията е много бавна! Тази жена влезна да работи като чистачка при мен и ме ограби! Открадна златна масивна гривна 24 к. Заедно с два синджира – един с кръст и един с Богородица.

Златото беше на висока стойност! След като се свързах с дъщеря ѝ и с нея, тя призна за кражбата и каза, че ги е взела, без да иска, но вече ги е изхвърлила на боклука! След тези лъжи успях да намеря други нейни жертви, от които е крала големи суми пари! Моля, споделяйте и никога не я взимайте на работа!“.

Към написаното е прикрепен и профилът на въпросната чистачка в социалната мрежа.

Сантимент

Пред „Телеграф“ Теодора с болка разкри, че златото й е наследство и сантимент:

„Част от това злато ми е наследство от баба и дядо. От един златен наполеон на дядо ми е направена гривната по поръчка. Съветвам хората много да се пазят от Йорданка Герина, която все още продължава да работи при други хора. Избира си клиенти с възможности.

Има и други ограбени. Свързах се с друго момиче, шефка на кантора, където тя е чистила и оттам е изчезнала голяма сума пари. Първоначално дори е бил уволнен служител от кантората, след което се разбира, че тя е замесена“, разказва актрисата.

В понеделник тя и останалите завлечени от чистачката ще пуснат жалба в полицията, а Теодора разполага и със запис. Крадлата шетала не само в София, но и в близките населени места,  предупреди Теди.

От „Телеграф“ потърсихме въпросната хигиенистка за коментар, но минути по- късно профилът й във „Фейсбук“ бе премахнат./Източник БЛИЦ