Любовницата на принц Уилям каза цялата истина за аферата си с бъдещия крал

Любовницата на принц Уилям каза цялата истина за аферата си с бъдещия крал

Слуховете се появиха на фона на мистериозното изчезване на Кейт Мидълтън след коремната й операция през януари

Маркизата на Чъмли Роуз Ханбъри каза цялата истина за връзката си с британския престолонаследник принц Уилям, пише Business Insider.

Слуховете се появиха на фона на мистериозното изчезване на Кейт Мидълтън след коремната й операция през януари тази година.

Принцесата на Уелс сякаш потъна вдън земя след интервенцията, а това доведе до куп спекулативни теории. Според една от тях именно изневярата на съпруга й е причината тя да не се появява пред публика. 

Чрез адвокатите си маркизата на Чъмли нарече слуховете за аферата си с Уилям абсолютна лъжа. 

„Слуховете са напълно неверни“, цитира изданието адвокатите на Роуз Ханбъри.

Маркизата на Чъмли е съседка на принц Уилям. Слуховете за връзката им отново попаднаха под светлините на прожекторите благодарение на американския телевизионен водещ Стивън Колбърт.

В един от последните епизоди на шоуто си той ги коментира във връзка с изчезването на Кейт Мидълтън. По-специално, комикът се фокусира върху историята, че принц Уилям уж е изневерявал на Кейт Мидълтън с Роуз Ханбъри. Отбелязвайки, че подобни слухове се носят още от 2019 г.

Между другото, мненията относно коментара му в мрежата са доста разнопосочни. Някои открито разкритикуваха казаното от него. „Ако някой ми разкаже за чуждите изневерите, винаги се питам дали не им е светил“, отбелязва друг потребител.

Други го призоваха да остави кралското семейство на мира и да не разпространява повече слухове.

В същото време интернет потребителите забелязаха, че монологът на Колбърт идва малко след актуализацията на статия за маркизата на Чъмли в The Independent и някои побързаха да свържат двете събития.

В материала се посочва, че 39-годишната бивша моделка Роуз Ханбъри се е омъжила за Дейвид Роксавидж, седми маркиз на Чамли, през 2009 г. Двойката има три деца и живее в съседство с къщата, в която принцът и принцесата на Уелс прекарват времето си извън замъка Уиндзор.

Бабата на Роуз е била една от шаферките на сватбата на Елизабет II. Синът на маркизата – лорд Оливър, пък бил почетен кралски паж на коронацията на Чарлз III заедно с принц Джордж.

Маркизата се е появявала и на няколко светски събития. На едно от тях дори е седяла до принц Уилям.

Позовавайки се на Cosmopolitan, Business Insider уточнява, че слуховете за аферата между принца на Уелс и маркизата на Чъмли се появяват след публикация в The Sun през 2019 г.

Тогава таблоидът съобщи за разрив в отношенията между Кейт Мидълтън и Роуз Ханбъри. Твърдеше се, че принцесата е помолила съпруга си постепенно да изключи маркизата от светския живот. Причината за раздора между двете дами не беше посочена.

Между другото, към момента въпросната статия не е на сайта.

От Business Insider припомнят, че въпреки слуховете, принцът и принцесата на Уелс не са давали повод за съмнение, че са щастливо женени. /Източник: jenata.blitz.bg