Бащата на Гущеров проговори след нападението върху Светлана и внесе смут с думите си

Бащата на Гущеров проговори след нападението върху Светлана и внесе смут с думите си

Слуховете, че бащата на Християн Гущеров – бизнесменът Добромир, е вдигнал ръце от сина си, се оказаха верни. Двамата не поддържат никакви отношения, като в основата на разрива между двамата стоят милиони левове.

След скандала със Светлана Гущерова и Кирил Терзиев, Добромир Гущеров бе потърсен за коментар.

„Не се занимавам с тях, нямам отношения с тях. Нито съм го чул (б.р. сина му), нито ме интересува. Аз съм в Испания“, заяви милионерът пред „Телеграф“.

На въпрос знае ли, че се твърди, че синът му дължи 300 000 лв. на Терзиев, той отговори: „Не знам, нямам понятие. Нито поддържам връзки с него, нито имам някакви отношения“. Запитан защо и откога си е влошил отношенията със сина и снахата, Гущеров-старши не пожела да отговори.

Добромир Гущеров

Отдавна обаче се говори, че бащата на Християн се е отрекъл от него, след като синът му профукал на хазарт бизнес и имущество за милиони левове. „Освен към Кирил Терзиев, Християн натрупа дългове към още няколко нелегални лихвари и за последните 2-3 години разпродаде имущество за над 20 милиона лева – раздели се с трите къщи, оставени от баща му Добромир в „Драгалевци“, в центъра на  София и в „Бояна“, както и с къщата на татко си в австрийския град Кицбюел, но и след тяхната продажба дължи още много милиони левов“, разкрива източник на „Уикенд“.

Налага се преди няколко месеца баща му да се прибере по спешност в България, за да анулира множество имотни сделки с фалшиви документи, сключени от Християн. Нищо чудно, че към днешна дата Добромир Гущеров не ще и да чуе нито за сина си, нито за снаха си и четирите си внучета.

Самият Кирил Терзиев пък е категоричен, че освен пристрастен към комара, Християн има и сериозни проблеми с алкохола, а Светлана е психически нестабилна.

„Преди време ми беше жал за Християн, предоверих му се, защото някога ми беше приятел. Години наред са на хранилка при мен. Моят бизнес е легален – занимавам се със застраховане и имам охранителна фирма. Те обаче не могат да се похвалят дори с един трудов ден в живота си. Те карат моите коли, осигурих им и детегледачка, защото ми стана жал за четирите им деца. Християн Гущеров от милионер стигна до просешка тояга“, разкрива Терзиев./show.blitz.bg