Още три зони за игри ще има в парка на Радомир

Още три зони за игри ще има в парка на Радомир

Тази седмица се очакват нови три зони за игра в парка, в които малки и големи ще имат възможност да се забавляват на любимите за всички игри „Не се сърди човече“ и „Дама“. Това сподели кметът на Радомир Кирил Стоев.

В слънчевия 1 юни стотици деца от Радомир се забавляваха на празника организиран от Община Радомир, МКБППМН и с партньорството на ЕкоЕтноАрт.

Творчески ателиета и специално обособени кътове, шапки за рисуване, балони, бънджи, голяма надуваема пързалка и музика забавляваха децата в часовете преди обяд.

Над 16 приказни герои превърнаха Градския парк в истинско вълшебно място, а малчуганите не пропуснаха да се снимат с любимите Елза, Олаф, Красавицата и Звярът, Том и Джери, Мики и Мини Маус, героите от Пес Патрул и други.

Кметът Кирил Стоев сподели, че през следващата седмица се очакват нови три зони за игра в парка, в които малки и големи ще имат възможност да се забавляват на любимите за всички игри „Не се сърди човече“ и „Дама“.

На празничния 1-ви юни малчуганите имаха възможност да се забавляват с “Благуните”, които гостуваха в голямата зала на Младежкия дом в Радомир от 11 часа.