В ОУ „Св. Ив. Рилски“ наградиха за ученици и преподаватели за отлични постижения

В ОУ „Св. Ив. Рилски“ наградиха за ученици и преподаватели за отлични постижения

През юбилейната 2023 година ОУ „Св. Иван Рилски“ учреди награди, с които да отличава постиженията на учители, ученици и общественици, постигнали високи резултати, завоювали призови места, създали повод за гордост и за издигане престижа на училището. На специална церемония на 24 май бяха връчени годишните награди за учители и за ученици.
Със Сребърна значка „Св. Иван Рилски“ бяха отличени Емилия Василева Цветкова-Цекина – старши учител и Антонио Стоянов Евлогиев – старши учител – за подготовка и провеждане на мероприятия, издигащи имиджа на училището и участие в екипа за разработване на проект за включване на ОУ „Св. Иван Рилски“ в мрежата на иновативните училища.
Също със Сребърна значка бяха отличени старши учителите- Даниела Петрова Павлова и Елица Йорданова Цанкова – старши учител в НЕОО. Високото отличие бе връчено и на членове на Обществения съвет за инициативата за въвеждане на училищна униформа-Юлияна Ефремова – началник на отдел „Образование, култура и младежки дейности“ в Община Перник, Анжелина Миткова – председател на Обществения съвет, Христина Колева,Лилия Енкова, Илиана Атанасова, Цветелина Иванова и Зорница Иванова. Със Сребърното отличие бяха наградени и учениците: Адриана Венциславова Венева IV „а“ клас – за участие и достойно представяне на Националната олимпиада „Знам и мога“ и трето място на X математическо състезание „Михаил Сотиров“ и Даниел Георгиев Рангелов от VI „в“ клас – за отличен успех, високи спортни резултати и издигане имиджа на училището (капитан на отбора по футбол.
С грамота „Св. Иван Рилски“ бяха отличени много преподаватели и ученици, победители в различни конкурси, олимпиади, състезания и турнири.