Венко и Невена показаха какви ги вършат след раздялата с Ку-ку бенд и Слави

Венко и Невена показаха какви ги вършат след раздялата с Ку-ку бенд и Слави

Скандалната раздяла на Венелин Венков и съпругата му Невена Цонева с Ку-ку бенд и Слави Трифонов изглежда й се отразява повече от добре. Те показаха как си живеят след напускането на „затвора“, както самият барабанист определи работата си с Дългия.

На Венко и Невена им е леко и загатната, че подготвям нещо ново в бъдеще, с което да се спасят от фалит, каквато съдба изглежда очаква колегите им от бенда.

„Нещо се пече“, е написал Венко под своя снимка, която е направена в хубава механа. С тези думи вероятно загатва, че и идеите им с Невена след напускането на Ку-ку бенд също се пекат.

„Какво му трябва на човек – пълна къща с любов и… вкусни пържени филийки“, пък пише Невена, която най-после има време за почивка и да обърне внимание на детето си.

На Венко и Невена им е леко, но не така стои въпросът пред колегите им от бенда. Все по-упорито се говори, че телевизията на Слави е пред фалит, а изявите извън нея на музикантите са сведени до минимум. Но след смелото решение на Венелин и Невена, в главите на останалите също се прокрадват мисли за бягство и поемане в друга посока./show.blitz.bg