Меган Маркъл се издъни брутално, цял Холивуд й се подиграва
LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 27: Meghan Markle during an official photocall to announce the engagement of Prince Harry and actress Meghan Markle at The Sunken Gardens at Kensington Palace on November 27, 2017 in London, England. Prince Harry and Meghan Markle have been a couple officially since November 2016 and are due to marry in Spring 2018. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Меган Маркъл се издъни брутално, цял Холивуд й се подиграва

Съпругата на принц Хари Меган Маркъл е станала обект на подигравки от холивудските звезди. Причината е новото начинание, с което се е захванала, съобщава In Touch, позовавайки се на запознат източник.

След неуспешните си опити да стане актриса, Маркъл е измислила нов начин да прави пари и се е захванала с производството на сладко.

Това е сладкото, което Меган произвежда

Опитвайки се да популяризира бранда си American Riviera Orchard, тя е разпратила на приятелите си бурканчета от продукцията, за да я рекламират в социалните мрежи.

В Холивуд обаче гледат на начинанието й като на поредния опит да привлече вниманието към себе си. И са убедени, че този бизнес едва ли ще й донесе доходи и най-вероятно съвсем скоро ще започне да обмисля нови проекти.

„Меган имаше шанса на живота си, като се омъжи за истински принц. Тя имаше потенциала да бъде завинаги в светлината на прожекторите само като приеме кралската си роля. Но тя се отказа от това заради по-големи неща.

Нищо чудно, че хората и от двете страни на Атлантика й се подиграват!“, казва източникът.

Звездите не одобряват действията на херцогинята на Съсекс, която е убедена, че заслужава да бъде „на една маса с тях“.

Изданието отбелязва още, че принц Хари и съпругата му не преживяват най-добрите си времена. Ако новият бизнес не оправдае очакванията, кралската двойка ще трябва да потърси друг начин да печели пари или да се върне в Обединеното кралство. /jenata.blitz.bg