Лидл и Капачки за бъдеще с обща благородна кауза

Лидл и Капачки за бъдеще с обща благородна кауза

„Всеки, който събира пластмасови бутилки и метални кенчета вече няма нужда да чака половин година до следващата ни кампания, а може да ги предаде буквално всеки ден на двадесет и една локации от магазините на LIDL в цялата страна! в подкрепа на каузите на КАПАЧКИ ЗА БЪДЕЩЕ!! В подкрепа на детското здраве и спасяването на детски животи! Дори да не сте събирали бутилки и кенчета, сега може да започнете, защото е изключително лесно.

1.Занесете събраните опаковка в някой от магазините на LIDL, където има машина за обратно приемне на бутилки и кенчета, цели (т.е. несмачкани) .

2. Поставете опаковките в машината една по една.

3. След това натиснете бутона ДАРЕНИЕ.

4. След това бутона ПОТВЪРДИ ДАРЕНИЕТО.

5. Иии .. ПОЗДРАВЛЕНИЯ – вие успешно подкрепихте кампанията „Капачки за Бъдеще“ . Може да вземете вашето талонче, удостоверяващо вашето дарение.

Изключително лесно и просто е, а ако имате капачки в себе си – може да ги оставите и коша за капачки, който ще намерите във всеки LIDL Тук някои хора може би ще са недоволни – „защо в моя град няма лидл с такива машина?“ или „То, хубаво, ама тоя магазин ми е много далече!“ Разбираме ви и сме съгласни с вас. Но нека все пак не забравяме, че довчера събирахме бутилки и кенчета веднъж на шест месеца и това само в Пловдив и София! А сега ще може да ги предавате на 21 места в цяла България и то всеки ден! И на всичкото отгоре тези 5 стотинки, които кампанията ще получи за всяка предадена от вас опаковка, са средно над пет пъти повече, отколкото кампанията получава, когато ние предаваме събраните бутилки за рециклиране!!! Което значи, че ще се събират още повече средства за апаратура за детските отделения, за кувьози и за техника, която ще помага на лекарите и ще спасява детски животи! И в природата ще има по-малко пластмаса! А Лидл ще дават отчет за направените дарения всеки месец! Благодарим на всеки, който се включи!  Благодарим на всеки, който ще разпространи това! Благодарим на всеки, който помага! Заедно можем повече“, казват още организаторите на инициативата, която вече действа и в Перник.