Скандал тресе попфолка: Песента на нарязаната Дебора се оказа…

Скандал тресе попфолка: Песента на нарязаната Дебора се оказа…

И да няма нищо, се намира – обикновено така се случва в родния шоубизнес, където рядко може да бъде скучно задълго. Поредното потвърждение идва от неочаквано място – заформи се около фолкпевицата Дебора, хваната зад волана с 2 промила алкохол и нарязаната Дебора от Стара Загора, която дебютира наскоро в лекия жанр.

Дебютът на заралийката Дебора се оказа вълнуващ за нея, но и трън в очите на адашката й в лекия жанр, която е от доста години в него.

„Аз разбирам от феновете, че има нова песен на Дебора и Лидия, защото масово хората са си мислили, че тази песен е моето завръщане и всички са цъкали на видеото, за да видят мен. Супер много ме подразни, защото не е редно, не е професионално и не е колегиално да се постъпва по този начин“, това казва Дебора наскоро в подкаст, а думите й няма как да не предизвикат бурни реакции оттук нататък.

Тя обясни още, че потърсила сметка на Галин заради проекта на дебютантката Дебора и му е много обидена заради тази постъпка.

„Почувствах се супер гадно и все едно не съществувам“, добавя още тя, а на нападките Галин ѝ отговорил: „Аз мислех, че си спряла да пееш!“/Източник: show.blitz.bg