Най-накрая: Сашо Кадиев минава под олтара с Ивелина, обаче поканените са…

Най-накрая: Сашо Кадиев минава под олтара с Ивелина, обаче поканените са…

Сашо Кадиев е на път да прекрачи един от най-устойчивите си житейски принципи – да мине под олтара, нищо, че преди години бе заявил категорично, че не се вижда в тази роля. Това обаче беше по времето, когато беше заедно с майката на дъщеря си Катерина – Таня. А най-вероятно това лято или в началото на есента актьорът ще се врече във вярност на моделката Ивелина Чоева.

Потвърждение, че голямото събитие се задава даде и Ивелина, а тържеството щяло да бъде само с най-близките им хора. Двамата са сгодени вече от две години, но явно вече е настъпил важния момент.

„Решихме сватбата да е малка, с най-близките ни хора, за да успеем да се насладим на момента на макс“, написа Ивелина в Инстаграм профила си, като поясни, че със Сашо вече даже са направили и списък, в който има само 15 задачи, които ще си разпределят за специалния ден.

Що се отнася до мястото, Ивелина признава, че още щом го е видяла, разбрала, че ще бъде то, а Сашо се влюбил в него. Улеснението дошло от факта, че са решили да ползват сватбена агенция.

„Нещо, което не знаех, е, че трябва да се запази час в общината рано. Тъй като се забавих, трябваше да променим програмата на деня, за да успеем да се вмъкнем в свободния час. Не правете като мен! Същото важи и за църквата“, съветва Чоева.

Но с булчинската рокля пропуски няма и предстои съвсем скоро да е готова – в момента тя е на етап скици.

„Нямам търпение да видя най-прелестната булка, която ще каже „ДА“ на моето момче!“, написа Катето Евро под публикацията.

„През годините съм снимала доста булчински колекции, но заснемането на тази на тази беше специална за мен. Емоцията на снимките беше различна, защото тази година ще съм булка и за първи път, обличайки роклите, си представях моя специален момент. Най-задаваният въпрос напоследък е: „Как върви подготовката за сватбата?“, споделя още моделката./show.blitz.bg