Оказа се, че катастрофиралата мъртвопияна Дебора е имала…

Оказа се, че катастрофиралата мъртвопияна Дебора е имала…

Както вече стана ясно, фолкпевицата Дебора е катастрофирала с личния си автомобил на столичния булевард „Черни връх“, а впоследствие, след направена проверка с дрегер, е установено, че е шофирала със солидно количество алкохол в кръвта – фрапиращите 2,9 промила!

Изпълнителката е забила автомобила си в спряна кола, след което се е държала изключително агресивно, разказват очевидци на случката в столицата. Предисторията в случая обаче, се оказва не по-малко интересна и показателна за случилото се към днешна дата.

Проблемите на Дебора с алкохола обаче, съвсем не са отсега. Припомняме, че още през 2017-та година, когато изпълнителката участваше в риалити формата „ВИП Брадър“, се прочу именно с алкохолните си изцепки, заради които дори получи и предупреждение от продукцията.

След края на участието си в продукцията, Дебора сама призна, че е имала зависимост към алкохола. А по-агресивното си поведение в Къщата бе оправдала с това, че получава паник атаки.

„От пет години страдам от паник атаки. Мислех си, че алкохолът ще ми помогне. Получих паническото разстройство, когато почина баща ми – бях на 10 години. Явно съм го подтиснала тогава. Но в момента, когато съм го осъзнала това нещо по-късно в годините, започнаха страданията“, сподели тогава Дебора. И добави:

„Знаете ли как почна всичко? Просто си пътувах от морето, изтръпна ми цялата ръка и получих една тежест, натиск, стягане в гърдите. Уплаших се, от тогава ходих десет пъти на кардиолог.

Първо започнах да пия чайове, после започнах с алкохола. Пийвах си алкохол и ми ставаше добре. Това обаче е било заблуда. Една година бях алкохоличка, вярвайки, че по такъв начин аз ще се оправя. И пиех всеки ден. Събуждах се и почвах да пия, повръщам и пак пиех. Влязох в Къщата, за да се оправя, страх ме беше от бивщия ми приятел“.

Към днешна дата Дебора явно си е припомнила старите навици, за да седне зад волана с толкова много изпит алкохол преди това. Какви ще последиците за нея този път обаче, скоро ще стане ясно./show.blitz.bg