„Топлофикация Перник“ с поредната зелена инициатива –„Да посадим дърво от всяка заявена Е-фактура“

„Топлофикация Перник“ с поредната зелена инициатива –„Да посадим дърво от всяка заявена Е-фактура“

„Всеки клиент на „Топлофикация Перник“, който заяви преминаване към Е-фактура до края на месец април, ще стане част от нашата зелена инициатива „Да посадим дърво от всяка заявена Е-фактура“, обяви инж. Чавдар Стойнев изпълнителен директор на „Топлофикация Перник“.

Директорът на дружеството обясни, че се надяват чрез новата си зелена инициатива да ангажират повече граждани на Перник в тяхната кауза и вместо да се изсичат дървета, за да имат фактури на хартия, дори да се засади едно ново дърво поради избора им да се грижат за околната среда, получавайки и запознавайки се с техните месечни фактури на електронен носител.

„Очакваме всички заявки за преминаване на Е-фактура до края на месец април, а през най-хубавия и зелен месец май, планираме да засадим дръвчетата, с които ще облагородим и ще направим нашия град още по-красив“, подчерта инж. Стойнев.

Той допълни, че чрез тази зелена инициатива от „Топлофикация Перник“ се стремят да бъдат активна част от общите усилия за опазване на околната среда, а едновременно с това предлагат на клиентите един много по-удобен и модерен метод за получаване на техните фактури.

„Да не забравяме, че преди всичко услугата Е-фактура е напълно безплатна и при нея не съществува риск от изгубване или кражба на лични данни. Освен това позволява поддържане на подробен архив на всички архиви по лесно достъпен начин“, уточни  инж. Чавдар Стойнев.