Голяма новина за Селин Дион я съобщи самата тя

Голяма новина за Селин Дион я съобщи самата тя

Канадската певица Силин Дион, която все още не се чувства добре, остава решена да се върне на сцената един ден и да преодолее болестта си. Това съобщи АФП, позовавайки се на нейна публикация в Инстаграм.

Мегазвездата разкри през есента на 2022 г., че страда от рядка неврологична болест – синдром на скования човек. Неотдавна тя сподели, че преодоляването на това автоимунно заболяване е едно от най-трудните преживявания в живота ѝ.

„Продължавам да се стремя да се върна на сцената един ден и да водя възможно най-нормален живот“, добави тя към снимка, на която позира усмихната с тримата си сина. Тя я публикува за Международния ден за повишаване на осведомеността за синдрома на скования човек.

„Много съм благодарна за любовта и подкрепата на моите деца, семейството ми, моят екип и всички вас!“ – пише още 55-годишната певица.

Селин Дион излезе на сцената на церемонията за наградите „Грами“ в Лос Анджелис в началото на февруари, за да връчи наградата за албум на годината на Тейлър Суифт. Тя беше аплодирана бурно от публиката.

Последният концерт на Селин Дион беше в Нюарк, САЩ, през март 2020 г. След това световното й турне беше прекъснато от пандемията от КОВИД-19. А от 2021 г. тя страда от кризи на синдрома на скования човек.

Този синдром засяга около един човек на милион, като причинява остра болка и затруднения в движението.

В края на февруари „Амазон прайм видео“ обяви, че предстои пускането на документален филм за певицата – „Аз съм Селин Дион“, в който тя цели да повиши осведомеността за заболяването си.