Народна певица и волейболистка от националния отбор ще се борят за титлата „Мис Перник“ 2024

Народна певица и волейболистка от националния отбор ще се борят за титлата „Мис Перник“ 2024

Огромен интерес към конкурса „Мис Перник 2024“ отчетоха организаторите на събитието от City Events. Близо 30 момичета се явиха на кастинга за титлата. Само 12 от тях обаче ще се борят на финала за най-красива перничанка на 29-ти март в хотел „Струма“ в миньорския град., съобщиха организаторите.

Много красиви, интелигентни и очарователни момичета се явиха на кастинга през уикенда, разкриха домакините на събитието. Сред кандидатките например, има студентка по право, която освен, че се снима във видеоклипове, е момичето с най-дълги крака в родния волейбол.

Има и претендентка, специализирала в инстаграм маркетинга и актьорското майсторство. За „Мис Перник“ се състезава и народна певица. Момичето е част от хора на Ваня Монева, както и на „Космическите гласове на България“, носителка е на десетки награди и стипендии, а в момента учи журналистика в НБУ.

Припомняме, че конкурсът за най-красива перничанка се завръща след близо половин вековна пауза. Председател на журито ще бъде Ирина Папазова, а победителката ще представи града на националния конкурс „Мис България“. Изискването е претендентките да са между 18 и 25-годишни, да не са омъжени и да нямат естетични корекции по тялото си. „Държа много на естествената красота на младите момичета. Разбира се, подкрепям козметични и пластични корекции, но за девойки, които не се явяват на конкурс за красота като мис“, сподели организаторката на конкурса „Мис Перник“ Александра Кашкина. Тя допълни, че за журито от голямо значение освен естественият външен вид, ценени качества и преимущества ще са липсата на езикови бариери и адекватно сценично поведение на сцена и пред публика. Александра Кашкина е категорична още, че на конкурса няма да има момичета по бански костюми.