До 22 март движението в платното за София при 350-и км на АМ „Тракия“ ще бъде двупосочно

До 22 март движението в платното за София при 350-и км на АМ „Тракия“ ще бъде двупосочно

 До 22 март движението в платното за София при 350-и км на АМ „Тракия“ ще продължи да бъде двупосочно поради ремонт на фугите на мостово съоръжение при пътен възел „Българово“ в платното за Бургас. Скоростта в участъка е до 50 км/ч. Ремонтните дейности при 350-ти км започнаха на 7 март. След завършването им се предвижда от 25 март до 7 април да се ремонтират фугите в платното за София като трафикът за столицата ще се пренасочи по пътните връзки на пътен възел „Българово“.

От 25 март до 7 април за ремонт на фугите на мостово съоръжение ще се промени и организацията на движение в посока Бургас при 339-ти км на АМ „Тракия“. Трафикът ще се осъществява двупосочно в платното за София. За извършването на ремонтните дейности ще бъде затворен участък от около 300 метра.

Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да пътуват внимателно, да следват стриктно поставената пътна сигнализация, да спазват дистанция и да не предприемат рискови изпреварвания, застрашаващи безопасността на останалите пътуващи