Плачков хвърли голяма бомба за Мариана: Бягал съм няколко пъти и…

Плачков хвърли голяма бомба за Мариана: Бягал съм няколко пъти и…

„Много е плашещо да обичаш. Много пъти в началото съм бягал от Мариана“, признава актьорът, който за първи път вади на показ подробности за връзката си с поп звездата.

Двамата вече отдавна са семейство, имат общи сценични изяви, две прекрасни деца, а също и няколко домашни любимци.

„Четири или пет пъти си тръгвах от Марианка в началото“, казва Плачков и добавя още: „Стоя един месец при нея и си тръгвам“.

„Ставаш слаб, ставаш зависим от човека, в когото си влюбен, и в един момент какво става? Ами ако този човек си тръгне? Как ще стане?“, връща лентата назад към някогашните си терзания актьорът в скорошно тв интервю.

Звездата от лентата на Максим Генчев за Апостола доверява още, че не е скривал страховете си от своята избраница, само че с времето към тях се прибавят и други, включително и това вече да не загуби жената до себе си, която отдавна се е превърнала в негово второ „аз“.

„Аз съм й казвал: като остареем някой ден, да не е посмяла да си тръгне преди мен. Това ще ме съсипе“, не крие опасенията си Плачков, който разкри и как спорят двамата с Мариана. „Спорим за различни неща. Най-вече за децата и животните. Мариана много ги обича, докато аз не искам толкова животни у дома“, признава актьорът./show.blitz.bg