Една от най-известните родни красавици получи „Ламборгини“ за рождения си ден

Една от най-известните родни красавици получи „Ламборгини“ за рождения си ден

Носителката на титлата „Лейди България“ – Силвия Теодосиева, получи огромна изненада за рождения си ден. Изненадали хубавицата с чисто нов луксозен джип „Ламборгини“, вързан с червена панделка, както подобава на подарък за специален повод, пише „Телеграф“.

Блондинката отбеляза рождения си ден в столичен клуб в компанията на около 50 от най-близките си гости и семейството си. На път за заведението тя изобщо не подозирала какво я очаква пред него.

„Когато стигнахме с колата пред мястото, видях, че отпред е паркиран сив джип, вързан с огромна червена панделка. Останах много изненадана, тъй като аз кола имам и изобщо не съм очаквала подобно нещо. Беше тотална изненада“, споделя титулованата красавица.

Силвия останала тотално без думи от невероятния подарък, с който я изненадало гаджето ѝ – бизнесменът Дидо Иванов.

„Нито съм си поръчвала нова кола, нито съм искала, но се зарадвах много“, казва тя за екстравагантния подарък.

„Карам я с голямо удоволствие“, поясни Силвия. Джипът е един от най-новите модели на марката. Ламборгинито е SUV, което го прави лесно проходимо и удобно за българските пътища. Колата разполага с всевъзможни екстри и крие над 600 конски сили под капака си.

Силата на новия автомобил изобщо не е повод да се превръщаме в състезатели по пътищата, добави Силвия и припомни на всички да карат внимателно, защото животът е най-ценното, с което разполагаме. Единственият недостатък на джипа е цената му, която е над половин милион лева./show.blitz.bg