Приказката за фолкдивата Анелия свърши, тя върна пръстена, защото….

Приказката за фолкдивата Анелия свърши, тя върна пръстена, защото….

Любовната приказка на Анелия приключи с гръм и трясък, а месеци наред изглеждаше така, като че фолкдивата най-накрая е открила правилния мъж за себе си.

Дори и бърз поглед в профилите на изпълнителката в социалните мрежи дават потвърждение за случващото се в личния й живот, дори и самата тя все още да не говори директно по въпроса. Десетките й снимки с бизнесмена Любомир Захаринов са премахнати, което говори и, че двамата са се разделили.

Анелия е върнала пръстена, който прие с огромно вълнение от доскорошния си любим, в чиято любов се кълнеше, а причината това лято да няма сватба, явно е доста сериозна, защото красавицата даже вече не следва Захаринов.

Сривът в отношенията им явно е бил доста драстичен. Близки до двойката издават, че Анелия е взела тежкото решение заради прекалено обсебващото поведение на бизнесмена, който не одобрявал среднощните й участия, както и честите ангажименти, свързани с поп фолк кариерата й. Дори неколкократно се е опитвал да я убеди да прекрати с музиката и да стане домакиня.

„Няма да спра да пея! Напротив, през този месец съм организирала с моите екипи снимането на три проекта, преди това направих и още един, който задържах малко във времето. При мен тече усилена работа“, заяви наскоро Анелия в стори в профила си, с което и показа какво ще ангажира вниманието й оттук нататък./show.blitz.bg