Гала изтръпна: Ето коя красавица може да я измести!

Гала изтръпна: Ето коя красавица може да я измести!

Поредни градоносни облаци надвиснаха над тв водещата Гала, а причината вероятно няма да изненада голяма част от феновете й, които я следят през годините.

Тв водещата на „На кафе“ изпитвала сериозно притеснение за стола си в емблематичното шоу, а откровена заплаха виждала в лицето на синоптичката Никол Станкулова, която се завърна окончателно след раждането на второто си дете.

Синоптичката стана част от екипа на Гала, когато роди първото си дете, като тогава тя се сменяше с колежката си Гери Малкоданска. Двете се редуваха през седмица, а през останалото време съобщаваха и прогнозата за вренето. Впоследствие и двете излязоха по едно и също време по майчинство.

Но докато Гери все още е в майчинство, напористата Никол се върна на екран. „Никол Станкулова яко се е развихрила. Коли и беси, държи се безцеремонно, дори и с Гала. Явно има карт бланш от шефовете, а дали не са й обещали и стола на Гала“, останалите панелисти могат само да гадаят засега, пише „Флагман“.

Гала обаче не се успокоявала и се опитвала да не се тревожи, защото отдавна търсела заместничка на Ромина Тасевска, която вече води юридическото предаване „Съдебен спор“./show.blitz.bg