Дрогирани шофьори засякоха служители на реда в Пернишко

Дрогирани шофьори засякоха служители на реда в Пернишко

Дрогирани водачи на автомобили засякоха през почивните дни служителите на реда.

33-годишен шофьор е бил задържан за шофиране на автомобил след употреба на наркотици. На 2 март, в пернишкия квартал „Изток“ от служители на Второ районно управление бил проверен лек автомобил „Мерцедес“ с водач 33-годишен жител на областния град. При изпробването му с техническо средство бил отчетен положителен резултат за амфетамин и канабис. Мъжът дал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за до 24 ч. Автомобилът му е иззет и е образувано  бързо производство. 

20-годишен радомирец също е бил закопчан за управление на автомобил след употреба на наркотици.

На 2 март, около 16,10 часа, на улица „Райко Даскалов“ в Радомир бил проверен лек автомобил „Сеат“, управляван от 20-годишен местен жител. Тестът му за наркотични вещества отчел положителен резултат за канабис.Младежът дал кръвна роба за химичен анализ и бил задържан за до 24 ч. с полицейска заповед. Автомобилът му е иззет и е образувано бързо производство.

Жител на кюстендилското село Пиперково е управлявал лек автомобил „Опел“ под въздействието на бензодиазепин. 40-годишният водач бил проверен на 1 март, около 7, 10 ч. в центъра на Радомир. Мъжът дал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за до 24 ч. с полицейска мярка. Започнато е бързо производство и работата продължава.

Служители на Районното управление на полицията в Трън също засякоха водач, седнал зад волана на автомобил след употреба на наркотици. Вчера в село Неделково органите на реда проверили лек автомобил „Ауди“ с водач 27-годишен от София. Тестът му за наркотични вещества показал положителен резултат за кокаин.  Младежът дал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за до 24 ч. с полицейска заповед. Започнато е бързо производство и работата продължава.