Скандал! Камила жестоко си отмъщава на Хари, милост няма!

Скандал! Камила жестоко си отмъщава на Хари, милост няма!

Страхотен скандал е избухнал между съпругата на крал Чарлз III Камила и принц Хари. Това се е случило по време на извънредното посещение на Хари в Лондон след новината, че баща му е диагностициран с рак.

Както БЛИЦ съобщи, след като Бъкингамския дворец оповести диагнозата на британския монарх, по-малкият му син веднага хвана самолет от Лос Анджелис и долетя при него.

Той се срещна с него в дома му в „Кларънс Хаус“ в Лондон. Кралицата, обаче, му наредила да напусне след едва 30 минути и „никога да не се връща“, съобщава RadarOnline.

„Нейно величество беше бясна, че Хари долетя от лъскавия си калифорнийски дом без одобрението на двореца, и пристигна със своите лични виждания“, заяви добре информиран дворцов служител пред National Enquirer.

Твърди се, че херцогът на Съсекс накарал Нейно величество да го чака „с часове“ и настоявал тя да напусне стаята по време на разговора. Това не се приело добре от Камила.

„Казаха ми, че Камила била възмутена. Тя е понесла много жлъч от Хари през годините и нямаше търпение да му го върне. Камила е понесла всички с вдигната глава, но използването на рака на съпруга ѝ като пиар акция на неговия „любящ син“ беше последната капка. След събирането на баща и син, чух, че тя е казала на Хари, че той е позор за баща си, семейството и монархията. Не оставила никакво съмнение, че той не е желан отново“, казва източникът.

Враждата между Камила и доведения ѝ син датира отдавна. Хари многократно е казвал, че тя е разбила брака на родителите му преди смъртта на принцеса Даяна. Твърди се, че той наричал кралската съпруга „опасна, „зла“ и „подмолна“.

Източници твърдят, че кралица Камила и принц Уилям ще изключат Хари и съпругата му Меган Маркъл от кралското завещание и от наследяването на 2 млрд. щатски долара.

„Те искат Хари да бъде лишен от титлите си, откъснат от линията за наследяване и отрязан от завещанието за 2 млрд. долара на монарха. Хари вече е дворцов парий. Те искат да направят това официално“, обяснява източникът./ Източник: БЛИЦ