Тялото на на Уитни Хюстън се е разлагало преди да умре, показва аутопсията на тялото й

Тялото на на Уитни Хюстън се е разлагало преди да умре, показва аутопсията на тялото й

Красотата на Уитни Хюстън бе помрачена от години злоупотреба с вещества и до смъртта й през 2012 г. цялото й тяло е било с белези и рани, сочат нови разкрития от аутопсията на изпълнителката.

Резултатите показаха още, че носът на певицата е изгнил и има дупка в него, вероятно поради честата употреба на кокаин. Установено е също, че една от артериите й е запушена на 60%, предава „Телеграф“.

В доклада от аутопсията пише още, че в кръвта на легендарната певицата е намерена смес от девет наркотици. Хюстън почина трагично във ваната на хотел в Бевърли Хилтън на 11 февруари 2012 г. Тя беше пристигнала в града по-рано през седмицата за церемонията по наградите „Грами“ и беше видяна да се държи хаотично и неадекватно само ден преди трагичния й край.

В деня на смъртта си тя се оплакала от болки в гърлото и казала, че иска да се изкъпе преди да тръгне за партито на Клайв Дейвис.

По тялото на Уитни Хюстън е открита и следа от игла, заедно с белези от гръдни импланти и „очертания на двустранна гръдна протеза“. Зъбите й също били в ужасно състояние. Според доклада от аутопсията, певицата носела протеза, тъй като й липсвали 11 зъба./БЛИЦ