Николаос Цитиридис се завръща на екран, но не в bTV

Николаос Цитиридис се завръща на екран, но не в bTV

Николаос Цитиридис се завръща на екран, но този път в БНТ. Не става ясно дали е в обтегнати отношения с досегашните си работодатели от bTV, но е факт, че започнаха много нови програми и не му предложиха нищо да води.

Вместо това Сашо Кадиев и Натали Трифонова са навсякъде в медията и зрителите вече се бъркат какво точно предаване водят. А Цитиридис ще се появи в ефира на БНТ на много изненадващо място.

Той ще бъде гост във „Вечерното шоу“ на БНТ, което си има нова водеща в лицето на Андреа Банда Банда. Николаос ще е първият гост на инфлуенсърката, която най-после се уреди да води предаване.

Цитиридис ще даде ценни съвети на Андреа Банда Банда за воденето на собствено вечерно шоу, ще разкаже с какво се занимава в момента и как е започнал да влиза във форма. В студиото на „Вечерното шоу“ влиза и рапърът Боро Първи, за да разкрият с Николаос Цитиридис изненадваща музикална колаборация.

Специален гост в дебютната вечер на Андреа Банда Банда ще бъде оперната прима Мила Михова. Тя ще сподели какво е да си артист в ерата на социалните мрежи и ще отговори откровено на провокативните въпроси на водещата./show.blitz.bg